Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин е заслепен от имперски

...
Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин е заслепен от имперски
Коментари Харесай

Шолц разкри следващия ход на Путин

Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин е омаян от имперски мечти за владичество. Това акцентира канцлерът на Федерална Република Германия в границите на конференция на интернационалната католическа общественост, извършена в Берлин, оповестява немският вестник BILD.

Шолц акцентира, че пацифистите имат право да се опълчват на всяко клане. Но в действителния живот от време на време би трябвало да се отбраните от агресор с оръжие в ръцете си.
-->
" Всеки ден украинците пазят свободата си, родината си, живота си от имперските, исторически заслепени мечти за господството на владетеля на Кремъл ", разяснява немският канцлер. Според него, когато се приказва за мир в Украйна, би трябвало да се " пазим от псевдо решения, чието име единствено съдържа думата " мир ".

Шолц отхвърли известията, че през март 2022 година Русия и Украйна са били покрай спокойно съглашение, което е било блокирано от Съединени американски щати и Англия.

" Всичко, което беше допустимо въз основата на взаимно съгласие, беше унищожено. Защото съветският президент единствено употребява времето, с цел да прегрупира войските в Украйна след несполучливата офанзива против Киев и да стартира нахлуване против Източна Украйна ", увери Шолц, представен от " Фокус ".

Той назова основата на мира " съзнанието от съветското управление, че става дума за евакуиране на войските: " Тогава ще има опция за договаряния. И украинското държавно управление ще взе участие в тях. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР